JUBILEUMSTREFF

Info om jubileumtreff

Nå er det bare litt over en uke til vårt jubileums treff. 
I dag er det 28 sikre påmeldte til treffet, Vi har fortsatt noen sengeplasser igjen, men hvis du bestemmer deg i siste liten for å ta turen, så ta med sovepose og liggeunderlag som et minimum, Det er masse gulvplass. Det er dessuten teltplasser på setervollen for de som vill bo i telt.
Hele arrangementet er gratis!
Vi har 12 stykker som har trykket på "kanskje" i arrangementet. Vi setter stor pris på å få vite om dere kommer eller ikke på grunn av innkjøp til fellesmiddagen på Lørdag.
Klubben inviterer til tre retters middag på Lørdag i kveldinga.
Menyen er:
Røykelaks og gravlaks med flatbrød og et utvalg av sauser
Grillet ytrefilet med bearnaise saus, grønn salat og bakt potet.
Jordbær med sukker og fløte
Drikke til middagen være seg øl vin eller dram må dere stå for selv.
Mat ellers må dere stå for selv, Vi fyrer opp et par griller på Fredag også for de som eventuelt vil lage mat da. Ellers er kjøkkenet disponibelt. Tørrmat ellers må dere stå for selv.
På lørdag arrangerer vi fellestur til Norsk Samferdselhistorisk Senter på Hønefoss.http://nshs.no Der er det klassiker treff for alle mulige kjøretøy hver lørdag hele sommeren. 
Veien opp til Lindeberget er ikke skiltet, men vi vil sette opp BSA merker i kryssene slik at dere finner fram. Det er en veibom nederst i veien, vi vil få koden til en nøkkelboks slik at vi kan kjøre opp uten problemer. Veien er bratt på enkelte steder så ta det med ro folkens! Jeg legger ut koden her noen dager før treffet.

SE LENGER NED FOR MER INFO OM STED OG TID.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar